Algarve paradijs op slechts 20 minuten van Faro,


sinds 24-3-2016 17:24:54

Grote foto algarve paradijs op slechts 20 minuten van faro vakantie portugal Grote foto algarve paradijs op slechts 20 minuten van faro vakantie portugal Grote foto algarve paradijs op slechts 20 minuten van faro vakantie portugal Grote foto algarve paradijs op slechts 20 minuten van faro vakantie portugal Grote foto algarve paradijs op slechts 20 minuten van faro vakantie portugal Grote foto algarve paradijs op slechts 20 minuten van faro vakantie portugal Grote foto algarve paradijs op slechts 20 minuten van faro vakantie portugal Grote foto algarve paradijs op slechts 20 minuten van faro vakantie portugal Grote foto algarve paradijs op slechts 20 minuten van faro vakantie portugal
prijs: Op aanvraag
Locatie : Kerkwijk  (Gelderland)

Kenmerken

Aantal personen : 5 tot 6 personen
Inrichting : Gemeubileerd
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Landelijk
Type Vakantiewoning : Villa of Landhuis

Beschrijving

Op een unieke lokatie, op nog geen 20 minuten van faro, te midden van de natuur ligt deze vrijstaande prive villa. Het vakantiehuis bied plaats aan 6 personen, heeft 3 slaapkamers met airco en 2 badkamers.
Vanaf het schaduwrijke terras heeft u een geweldig uitzicht op de omringende bergen met in de verte de Golf van Calzai. Aan het zwembad staan ligbedden, maar ook verscholen onder een palm en beschut tegen de wind vindt men hier diverse zitmogelijkheden om te genieten van de omgeving.
Het huis bevindt zich op een perceel van ruim 6000 m2, waarvan de helft wordt benut als tuin. Een verscheidenheid aan subtropische planten en verschillende fruitbomen sieren de tuin. Na een verfrissende duik in het zwembad is het heerlijk om te genieten van de zon op een van de terrassen.
Een barbeque staat klaar voor gebruik en er is een verscheidenheid aan speelgoed voor kinderen van diverse leeftijden. Mocht het weer even niet meezitten dan kunt u gebruik maken van de houtkachel binnen.
In de villa is Wifi aanwezig.
Onze huismeester en helpdesk ter plaatse kan u behulpzaam zijn met diverse vragen. Het zwembad en tuin worden eveneens door hem onderhouden. Mocht er iets zijn dan kunt u hem altijd bereiken.
Een perfecte locatie voor natuurliefhebbers, een klein paradijsje met een overweldigend uitzicht, maar tevens een goed startpunt voor de diverse bezienswaardigheden in de Algarve.
De prijs (vanaf Euro 160 )is gebaseerd op 2 personen. Voor elke persoon extra wordt een bedrag van Euro 15,- per nacht gerekend. Schoonmaakkosten Euro 75,- en borg Euro 250,-.Bij een stroomgebruik van meer dan 200KWH per week wordt een vergoeding gevraagd van Euro 0.20 per KWH.
De houten aanbouw is alleen voor prive gebruik van de eigenaren. Deze zit op slot tijdens uw verblijf en zal niet bewoond zijn.

Kenmerken: Aantal personen: 5 tot 6 personen, Inrichting: Gemeubileerd, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Landelijk, Type Vakantiewoning: Villa of Landhuis, Aangeboden in Kerkwijk


Stuur bericht
Advertentienummer: 12116092 Meld aan Aanbodpagina