Appartement op de zeedijk Westende 6 pers

sinds 6-2-2020 17:15:28

Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi Grote foto appartement op de zeedijk westende 6 pers vakantie belgi
prijs: Op aanvraag
Locatie : Westende  (Buitenland)

Kenmerken

Aantal personen : 5 tot 6 personen
Inrichting : Gemeubileerd
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Anders
Type Vakantiewoning : Appartement

Beschrijving

Vakantie aan de Belgische Kust in Westende-Dijk (8434 Middelkerke)
Beleef een stijlvolle en verzorgde vakantie aan onze prachtige Belgische kust!
Het appartement heeft twee kamers. De eerste kamer heeft een tweepersoonsbed en een terras met uitzicht op het hinterland. De tweede kamer beschikt over een stapelbed met een tweepersoonsbed, een éénpersoonsbed en een uitschuifbaar éénpersoonsbed. De ruime living heeft een terras met frontaal zeezicht op de dijk, het strand en de zee. De badkamer is uitgerust met een ligbad en douche. Er is ook een afzonderlijk toilet.
Het appartement biedt alle comfort, waaronder internet via wifi en LAN, HD TV in de living en beide slaapkamers, bedienbaar via Chromecast, en een stereo-installatie. De keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, magnetron, extra heteluchtoven, koffiemachine en Senseo. Daarnaast is er materiaal beschikbaar voor een homeoffice, zoals een toetsenbord, muis en extern scherm.
Het appartement is beschikbaar van de paasvakantie tot 25 september, inclusief een ingerichte strandcabine. Het is geschikt voor 5 tot 6 personen. Van oktober tot maart bedraagt de huurprijs €400 per week (buiten het seizoen en vakantieperiodes), plus werkelijk verbruik volgens de meterstanden (verwarming met gas). Er is een waarborg van €200. Huisdieren zijn eventueel toegelaten na overleg.
Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen via e-mail: martine.steenhoudt@gmail.com of telefonisch op 0475/71 41 43.
Kenmerken: Aantal personen: 5 tot 6 personen, Inrichting: Gemeubileerd, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Anders, Type Vakantiewoning: Appartement, Aangeboden in Westende


Stuur bericht
Advertentienummer: 23636418 Meld aan Aanbodpagina