Aquapark in Antalya


Grote foto aquapark in antalya vakantie turkije
Op aanvraag
Locatie Antalya  (Limburg)

Kenmerken

Soort vakantie Overige vakanties
Reisduur 2 Maanden

Beschrijving

Aquapark in Antalya dolfijnland waterplanet Turkije

De bezoekers van de Aquapark waterwereld zullen we verscheidene surprises krijgen bij de zwembad waar u op de waterglijbaan kunt glijden in de waanzinnigste manier. We hebben de Donkere Grot waar u in het donker de meest advonturische reiz kunt maken.
De Kamikaze en de Twister is uniek voor wie de kracht van de wind en het water wil voelen. Uw adrenaline niveau zal steigen en uw hart zal harder kloppen. U kunt raften in de Crazy River en daarna kunt u in het golvende bad dansen met de golven.We hebben veel surprıses voor onze bezoekers. Deze toer kan gemaakt worden met families en kinderen. Er is hier heel wat te beleven.

Programma :
* De gasten worden afgehaald van het hotel. * Een tocht met bus naar Antalya. * Aankomst in Aquapark. * Vertrekken uit Aquapark. * Terug naar het hotel met bus.


inclusief : Transfer + Lunch + Animatie + Verzekering

Aquapark in Antalya dolfijnland waterplanet Turkije,alanya dolfijn land,side dolfijnland,belek dolfijnland,kemer dolfijnland,tekirova dolfijnland,alanya dolfijnland,manavgat dolfijnland aquapark antalya waterplanet glijbaan turkije antalya waterpark antalya,

FAMOUS TOUR TRAVEL & AUTOVERHUUR B.V
Antalya - Turkije

OPALAY TOURISM GMBH
Antalya - Turkije

e-mail: anoniem@anoniem.nl
e-mail: anoniem@anoniem.nl

Kenmerken: Soort vakantie: Overige vakanties, Reisduur: 2 Maanden, Aangeboden in Antalya

 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 745259

Meer Turkije

Meer Turkije aangeboden in deze subrubriek.