Camping Park Albatros bij Campoala


Grote foto camping park albatros bij campoala vakantie campings
Locatie Zwolle  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingCamping Park Albatros is een topcamping in Toscane, Italië. Er is hier een prachtig zwemparadijs waar verschillende zwembaden beschikbaar zijn. Als je lekker actief bezig wilt zijn of juist lekker rustig een boek wilt lezen of muziek wilt luisteren, het kan allemaal! Er is ruim genoeg schaduw beschikbaar om lekker in te liggen. Als je toch graag actief bezig bent actie en gezelligheid wilt meemaken ga je naar het centraal gelegen "Piazza" waar alle activiteiten en faciliteiten van het park zich bevinden. 

Door het grote aanbod zou je bij een vakantie bij Park Albatros het park eigenlijk helemaal niet af hoeven te gaan. Maar natuurlijk is zwemmen in de Middelandse Zee of lekker zonnen op het strand ook erg leuk om te doen! Dit kan ook allemaal op minder dan een kilometer afstand van de camping. Vanaf de camping gaat ook regelmatig een treintje om je naar het strand en weer terug te brengen. Zo hoef je niet eens je eigen vervoer naar het strand te regelen!

Het park biedt ook een prachtig waterpark waar het hele gezin zich zal vermaken. Kies daarom voor Camping Park Albatros bij Campoala, en wij zorgen voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.


ADVERTEERDER:
Naam: Seeds
Kenmerken: Aangeboden in ZWOLLE

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15807752

Meer Campings

Meer Campings aangeboden in deze subrubriek.