Ierland ontdekken met een camper


sinds 10-7-2015 11:24:41

  • Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties
  • Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties
  • Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties
  • Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties
  • Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties
  • Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties
Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties Grote foto ierland ontdekken met een camper vakantie campervakanties
prijs: Op aanvraag
Locatie : Culemborg  (Utrecht)

Kenmerken

Bestemming : Overig
Reisduur : 07 dagen
Verzorging : Logies
Aantal Personen : 4 personen

Beschrijving

Ierland ontdekken met een camper.
Ierland verkennen met een gehuurde Nederlandse camper die compleet ingericht en reisklaar in Ierland voor u gereed staat. Wie wil dat niet? Dat kunt u gemakkelijk, vertrouwd en snel regelen met EIREXPRESS, de enige Nederlandse camper verhuurder in Ierland.
EIREXPRESS is een Nederlands bedrijf in 2009 opgericht door Evert van Veenendaal en wordt door hem samen met meerdere medewerkers in Ierland beheerd.
Ons camper bestand wordt regelmatig vernieuwd en zo we kunnen voor het seizoen 2020 vier werkelijk schitterende en jonge campers te huur aanbieden. Dat zijn twee 2 persoons, één 2 tot 3 persoons en één 2 tot 4 persoons camper .
Het huren van een camper in Ierland.
Een camper huren bij EIREXPRESS in Ierland is heel eenvoudig.
Bezoek onze website onze website en bekijk de foto's van de mooie campers die wij dit jaar te huur aanbieden tegen heel aantrekkelijke all-in prijzen.
Wilt u meer informatie over Ierland en de manier waarop wij samen met u een mooie reis kunnen verzorgen, kijk dan op de andere paginas van de website. En informatie over de ervaringen van vorige huurders vindt u op de gastenpagina met de verhalen van wie u voorgegaan zijn.
In alle gevallen kunt u daarna eenvoudig met ons in contact komen door uw gegevens en vragen en/of wensen in te vullen op het informatie formulier op de laatste pagina van de website. De rest volgt vanzelf.
Camper vakantie in Ierland
Onze camper staat geheel ingericht en reisklaar gereed het bedrijfsadres, tevens woonadres van eigenaar Evert van Veenendaal, op het schiereiland Dingle in zuidwest Ierland.
In overleg regelt u zelf of regelen wij uw vliegreis naar Ierland en terug. Wij halen u op vanaf het vliegveld van aankomst in zuid of zuidwest Ierland (dus m.u.v. Dublin) en brengen u naar de standplaats (inbegrepen in de huurprijzen). Wellicht uw eerste kennismaking met Ierland. Het is een mooie reis van circa 125 km, die circa 2 uur duurt.
Wij bieden als extra de mogelijkheid om de eerste en/of laatste nacht te overnachten in een van de luxe Bed & Breakfast (B&B) in onze omgeving op het prachtige schiereiland Dingle..
Bij de aankomst wordt u hartelijk ontvangen, u krijgt natuurlijk alle uitleg en instructie.
In alle gevallen kunt u daarna ontspannen en uitgerust aan uw vakantie beginnen.
Onze campers in 2020
In Ierland reist u dan met een ruime en compleet ingerichte 2 of 2 tot 3 resp 4 persoons semi integraal camper uit 2015. Dat zijn twee Carado T 132 campers. Deze campers zijn geschikt voor twee volwassenen en één kind tot de leeftijd van maximaal circa 12 jaar. Een Carado T134, geschikt voor maximaal 3 volwassenen en een Laika X595R camper geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen
Huurprijs 2019
De huurprijs van de ruime Carado T132, T134 en Laika 595R campers bedragen in het hoogseizoen (juli en augustus) € 1.195,-- per week en In het voor- en naseizoen (resp vanaf eind april, mei en juni en de maand september) € 1.095 per week.
Hierbij geldt, bij een aaneengesloten huur van drie weken of meer een korting van € 95,--.
LET OP: in deze prijzen is ook de transfer van en naar het vliegveld in zuid of zuidwest Ierland (dus m.u.v. Dublin)naar de standplaats verwerkt (waarde circa € 170).
UNIEK
.................onze prijzen zijn ALL-IN prijzen.
Dat betekent dat alle materialen, zoals dekbedden, linnengoed, handdoeken, kaartmateriaal, campingspullen etc. in de prijzen zijn inbegrepen.
Dus ook het vervoer van en naar het vliegveld van aankomst en vertrek in Ierland, t.w. Cork, Kerry of Shannon (in het zuiden en westen van
Kenmerken: Bestemming: Overig, Reisduur: 07 dagen, Verzorging: Logies, Aantal Personen: 4 personen, Aangeboden in Culemborg


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 5489971 Meld aan Aanbodpagina