In de voetsporen van Holi Maya


  • Grote foto in de voetsporen van holi maya vakantie sportief en actief
  • Grote foto in de voetsporen van holi maya vakantie sportief en actief
  • Grote foto in de voetsporen van holi maya vakantie sportief en actief
Grote foto in de voetsporen van holi maya vakantie sportief en actief Grote foto in de voetsporen van holi maya vakantie sportief en actief Grote foto in de voetsporen van holi maya vakantie sportief en actief
€ 1295
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Bestemming Azië
Reisduur 17 dagen
Verzorging Ander Soort Verzorging
Aantal Personen 11-15 personen

Beschrijving

Tijdens de trektocht doorkruis je het prachtige Shivapuri Park en het Helambu gebied. Dit is een nog onbekend deel van de Himalaya met een unieke bio-diversiteit. Geniet onderweg van de rust, stilte en de adembenemende uitzichten!

Je ontmoet tijdens deze reis de mensen die leven op het dak van de wereld, zoals de unieke cultuur van de authentieke Sherpa bevolking in de Indrawati vallei. In de omgeving van Melamchi Ghyang bezoek je de grot waar Padmasambhava in de 8e eeuw gemediteerd zou hebben na terugkeer uit Tibet.

Een bijzondere reis, met verblijf in basic lodges, door een ruig en puur deel van Nepal dat door yogi's ook wel 'de vallei van de meditaties' wordt genoemd. Je wandelt door een gebied waar de gevolgen van de aardbeving in 2015 (deels) zichtbaar zullen zijn. Jouw bezoek draagt bij aan het kleinschalige toerisme in dit gebied.

Reis van 14 dagen (12 dagen/11 nachten in Nepal), verlenging mogelijk met 3 of 7 nachten.

> Maak een privéreis of sluit aan bij een kleine groep (maximaal 12)

Sluit je aan bij een groepsreis?
Bovenstaande prijs is per persoon als je aansluit bij een groepsreis. Bij groepsreizen is ongeveer twee derde van de deelnemers 'alleengaand'. Meestal wordt er gekozen voor een gedeelde kamer (geen extra kosten). Een eigen kamer in Kathmandu is mogelijk met een toeslag.

Wil je liever een privéreis?
Dan zijn de genoemde kosten al vanaf 2 personen van toepassing op basis van een gedeelde kamer. De reis kan ook worden geboekt als privéreis vanaf 1 persoon.

De reissom is inclusief 26 maaltijden, al het binnenlandse vervoer (inclusief luchthaventransfers), begeleiding, accommodaties, activiteiten, excursies, entreegelden, vergunningen en permits voor de trektocht. Tijdens de trektocht (en bij verlenging ook in het klooster) zijn naast het bagagevervoer (porters/sherpa’s) alle vers bereide maaltijden inbegrepen. In Nepal zul je met uitzondering van een aantal maaltijden nauwelijks extra kosten hebben.

Kenmerken: Bestemming: Azië, Reisduur: 17 dagen, Verzorging: Ander Soort Verzorging, Aantal Personen: 11-15 personen, Aangeboden in RotterdamE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 7209434

Meer Sportief en Actief

Meer Sportief en Actief aangeboden in deze subrubriek.