Kaapverdie : overwinteren in de zon !


Locatie 9420  (Buitenland)

Kenmerken

Inrichting Gemeubileerd
Ligging Recreatiepark
Aantal personen 1 tot 2 personen
Huurtermijn Onbepaald
Inclusief / exclusief Exclusief
Balkon / tuin Wel een balkon en geen tuin
Type Vakantiewoning Appartement
Omgeving Aan Zee
Internet Draadloos internet Beschikbaar
Naturistisch Niet Naturistisch
Regio Kaapverdië

Beschrijving

Kaapverdië is de dichtstbijzijnde vakantiebestemming, waar men een heerlijke temperatuur van min. 25° mag verwachten en dit het ganse jaar door. Voor wie van een kort of lang verblijf houdt en niet direct uit is op een hotelomgeving met all-in-formule, zijn er appartementen te huur aan interessante voorwaarden, namelijk op het eiland Sal in het sinds 1998 nieuw gebouwde dorp Murdeira. Dit dorp ligt rond de "Baai van Murdeira". Alle woningen en appartementen liggen bijgevolg op nauwelijks een 50-tal meter van de zee !

De appartementen zijn prima geschikt voor een verblijf van 2 personen en er is alle westers comfort. Er is een zit-/eethoek met ingerichte keuken en kabelTV met DVD-speler, slaapkamer met airco en kluisje, badkamer met douche, wasmachine e.d.m. Voor meer info over de kaapverdische eilanden, over het eiland Sal, over Murdeira én over de appartementen : zie onze website onze website

De appartementen zijn heel centraal gelegen, vlakbij de zwemkom, de (snack)bar , het restaurant en de mini-mercado.

Er is openbaar vervoer met mini-busjes (Aluguer), waarbij je voor 1 euro naar het meest toeristische stadje Santa Maria heen kan in 7', of naar het handelsstadje Espargos in 5'. Ook het taxi-vervoer is er goedkoop : 5 a 6 euro naar om het even welke bestemming.

Huurprijzen
voor kort verblijf : € 280/week, € 450/twee weken, € 550/drie weken en € 600/maand. De kosten voor energie worden ter plaatse apart aangerekend naargelang het verbruik (gemiddeld 12 euro/week)
Voor geïnteresseerde overwinteraars zijn er speciale huurprijzen : € 600 voor 1 maand, € 1100 voor 2 maanden en € 1500 voor 3 maanden. Voor meer dan drie maanden : € 450/maand.
Kenmerken: Inrichting: Gemeubileerd, Ligging: Recreatiepark, Aantal personen: 1 tot 2 personen, Huurtermijn: Onbepaald, Inclusief / exclusief: Exclusief, Balkon / tuin: Wel een balkon en geen tuin, Type Vakantiewoning: Appartement, Omgeving: Aan Zee, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Naturistisch: Niet Naturistisch, Regio: Kaapverdië, Aangeboden in 9420E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 7602599

Meer Afrika

Meer Afrika aangeboden in deze subrubriek.