Lunar Abundance: 3-day transformational program to multiply


sinds 6-5-2022 14:53:22

Grote foto lunar abundance 3 day transformational program to multiply vakantie sportief en actief
prijs: € 47
Locatie : Haarlem  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Toe aan een (mentale) shift? Support nodig om meer vanuit jouw female power te creëren? Dit korte, maar effectieve programma is gelinkt aan de meest transformerende volle maan van dit jaar: Volle Maan in Schorpioen (16 mei)

Een 3-daagse energy reset waarin je dagelijks via email begeleiding krijgt om die verandering te maken die jij verlangt. Of het nu gaat om meer energie, zelfliefde, zelfvertrouwen, helderheid, motivatie, creatie vanuit flow, overvloed aantrekken of liefde vermenigvuldigen, kosmisch gezien is dit hét moment.

We volgen 3 simpele stappen, onderverdeeld in 3 dagen. Iedere dag krijg jij een afgestemde meditatie en journal oefening via een audiobestand in jouw mailbox, opgenomen door Hanneke, founder van RYW.

Prijs van dit programma is slechts 47,- (of ontvang ‘m kado bij webshop bestelling op 8&9 mei )

Start: woensdag 11 mei 2022

Dit krijg je

Woensdag: Introductie in vrouwelijke aantrekkingskracht en de symbolische rol van de maan hierin

Lunar Abundance, wat betekent het en hoe helpt deze speciale energie jou bij het creëren van jouw droomleven (audio bestand van +/- 30 minuten)

Donderdag: stap 1 – maak je why kristalhelder

10 minuten meditatie & journal oefening (audio bestand)

Vrijdag : stap 2 – activeer je vrouwelijke aantrekkingskracht

10 minuten meditatie & journal oefening (audio bestand)

Zaterdag: stap 3 – integreer vrouwelijke aantrekkingskracht in je dagelijkse gewoontes en routines

10 minuten meditatie & journal oefening (audio bestand)

Waarom nu?

Op 16 mei staat de volle maan in Schorpioen, dit teken staat bekend om haar transformatiekracht. Tegenover deze volle maan staat de zon in Stier, dit sterrenbeeld staat symbool voor overvloed, eigenwaarde en sensualiteit. Allebei de sterrenbeelden linken aan de vrouwelijke kwaliteiten van creatie, overvloed, flow, ontvangen, intuïtie en loslaten. De aankomende volle maan valt bovendien in, wat ze in de astrologie eclipse season noemen. De verduisteringen zijn voor ons niet te zien, maar vormen wel een geweldig haakje. Bovendien zeggen ze dat de kosmische energie in de 30 dagen van eclipse season extra krachtig en magisch is. Bij een maansverduistering spelen de maanknopen een rol, maanknopen zijn punten in de kosmos die iets vertellen over welke energie je mag focussen en welke je mag loslaten.

Er is meer…

  De 3 daagse reset valt in een Mercury Retrograde in Tweelingen, vanuit een astrologisch perspectief is dit een periode waarin er nog meer potentie zit tot transformatie via journalen. In deze 3-daagse krijg je elke dag een begeleide journal vraag om je te helpen inzicht te krijgen in jezelf, de doelen die je wilt bereiken en de veranderingen die je hiervoor wilt maken.

ROCK YOUR WORLD

Wij bieden wellbeing tools die je gebruikt in je dagelijkse routine omdat we geloven dat (kleine) routines je helpen om je goed te voelen en je dromen waar te maken. Of je nu een tool zoekt voor een ochtendroutine of een avondroutine – we’ ve got you!

www.rockyourworld.nl - hello@rockyourworld.nl - +31 6 13 66 67 99


SPECIFICATIES:

 ● SKU (eigen artikel code): 300505
 ● Type vervoer: Eigen vervoer
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 38297


Kenmerken: Aangeboden in HaarlemKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28727206 Meld aan Aanbodpagina