Luxe safaritent in het zonnige zuiden!


sinds 26-12-2014 13:01:08

Grote foto luxe safaritent in het zonnige zuiden vakantie europa zuid Grote foto luxe safaritent in het zonnige zuiden vakantie europa zuid Grote foto luxe safaritent in het zonnige zuiden vakantie europa zuid Grote foto luxe safaritent in het zonnige zuiden vakantie europa zuid Grote foto luxe safaritent in het zonnige zuiden vakantie europa zuid Grote foto luxe safaritent in het zonnige zuiden vakantie europa zuid Grote foto luxe safaritent in het zonnige zuiden vakantie europa zuid Grote foto luxe safaritent in het zonnige zuiden vakantie europa zuid Grote foto luxe safaritent in het zonnige zuiden vakantie europa zuid
prijs: Op aanvraag
Locatie : Voorburg  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Ook zin in de zon? Boek dan een safaritent met eigen badkamer in Frankrijk of Italië. De safaritenten en lodgetenten staan op kleinschalige campings en mooie plekjes in Europa. Er zijn ook ingerichte tenten met eigen sanitair. De badkamer in deze luxe tenten bestaat uit een grote douche, een toilet en wastafel.
Ook in de keuken is warm en koud stromend water aanwezig. Gezellig eten op de overdekte veranda, of genieten van het uitzicht vanuit je heerlijke relax stoelen.
Slapen doet u op heerlijke boxspring bedden en voor de kinderen is er een groot stapelbed. Beiden zijn voorzien van klamboes en zijn bij aankomst opgemaakt. U hoeft alleen uw kleding en hand- en theedoeken mee te nemen.
U boekt al een safaritent of lodgetent vanaf € 349,- per week per tent o.b.v. 4 personen.
Voor meer bestemmingen, campings, Safaritenten, Lodgetenten, Glamping tenten, foto's, prijzen en beschikbaarheid, kijk op onze website Tendi.nl, of mail naar info@tendi.nl
Kenmerken: Aangeboden in Voorburg


Stuur bericht
Advertentienummer: 5610716 Meld aan Aanbodpagina