Luxe safaritenten met badkamer op kleine campings


sinds 7-1-2019 13:47:42

Grote foto luxe safaritenten met badkamer op kleine campings vakantie campings Grote foto luxe safaritenten met badkamer op kleine campings vakantie campings Grote foto luxe safaritenten met badkamer op kleine campings vakantie campings Grote foto luxe safaritenten met badkamer op kleine campings vakantie campings Grote foto luxe safaritenten met badkamer op kleine campings vakantie campings Grote foto luxe safaritenten met badkamer op kleine campings vakantie campings Grote foto luxe safaritenten met badkamer op kleine campings vakantie campings Grote foto luxe safaritenten met badkamer op kleine campings vakantie campings Grote foto luxe safaritenten met badkamer op kleine campings vakantie campings
prijs: Op aanvraag
Locatie : Voorburg  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Luxe kampeervakanties in ingerichte safaritenten met badkamer in Frankrijk. Onze luxe safaritenten of lodgetenten met badkamer en loft staan op kleine, kindvriendelijke campings in de Ardèche, Vogezen, Bourgogne, Haute Provence, Normandië, Bretagne, Drôme, Languedoc-Roussillon, Dordogne, Lot en aan de Côte d’Azur.
De Tendi safaritenten en lodgetenten staan op rustieke campings en de campings hebben vaak een bijzondere ligging, zoals bij een wijngaard, een domaine, een meer of bij een agriturismo en bieden een uitstekende service.
Deze luxe huurtenten zijn comfortabel en sfeervol ingericht. Daarnaast beschikken de safaritenten en lodgetenten over een compleet ingerichte keukenunit, tweepersoons boxspring en een groot stapelbed , beiden voorzien van klamboes. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en op de houten veranda kunt u genieten van een heerlijk glas wijn. Voor de kinderen is er zelfs een speelgoedmand aanwezig. Kortom het vakantieplezier begint meteen!
Kijk op onze website Tendi.nl voor het complete aanbod, Glamping tenten, prijzen, foto's en beschikbaarheid of mail naar info@tendi.nl.

Kenmerken: Aangeboden in Voorburg


Stuur bericht
Advertentienummer: 21665113 Meld aan Aanbodpagina