Op steenworp afstand van de Noordzee staat deze mooie en sfeervolle groepsaccommodatie voor 16 perso


Grote foto op steenworp afstand van de noordzee staat deze mooie en sfeervolle groepsaccommodatie voor 16 perso vakantie nederland zuid
€ 473
Locatie  (Zeeland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Op steenworp afstand van de Noordzee staat deze mooie en sfeervolle groepsaccommodatie voor 16 personen net buiten Renesse.

De groepsaccommodatie bevind zich op Recreatiepark net buiten Renesse in het rustige dorpje Ellemeet op het eiland Schouwen-Duiveland, het meest noordelijke eiland van Zeeland. Ook de gezellige badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede, en het historische stadje Zierikzee liggen op korte afstand van ons park. Is het een dagje wat minder weer of wilt u de omgeving gaan verkennen, dan is er volop keus uit attracties, musea en leuke evenementen. Ook voor de sportieve gasten zijn er volop mogelijkheden, zoals fietsen (volgens het fietsknooppunten systeem), surfen op het Grevelingenmeer, duiken in de Oosterschelde of kite-buggyen op het strand. Natuurlijk moet u de Zeeuwse mossel of bolus ook geproefd hebben tijdens uw bezoek aan Zeeland! Diverse faciliteiten op het park zijn:

Supermarkt met elke ochtend verse broodjes (alleen geopend in het seizoen)

Restaurant (alleen geopend in het seizoen)

Snackbar

Café met gezellige bar

Draadloos internet

Wasserette met wasmachines, droogtrommels en strijkijzer.

Fietsverhuur

Speeltuin

Kinderboerderij

Sportveld voor diverse sporten

Springkussen

Tafeltennisruimte

Iedere gast krijgt een gratis Schouwenduivelandpas

Accommodatie bestaat sinds 2004 en is geschikt voor 16 personen en heeft 4 slaapkamers, 4 douches en 4 toiletten. Deze accommodatie is naast families en verenigingen ook zeer toegankelijk voor mindervaliden. De woonkamer beschikt over een gezellige sfeerhaard en de keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging.
Indeling slaapkamers:
4 slaapkamers voor 4 personen met 1 stapelbed en 2 éénpersoonsbedden + eigen sanitair. Dekbedden en kussens zijn aanwezig.

Aanpassingen:
Geschikt voor rolstoelgebruikers en mogelijkheid voor het plaatsen van hoog-/laagbedden.

Prijzen zijn inclusief: internet, water, elektra en eindschoonmaak. Verwarming is naar verbruik euro0,85 per m3 gas. Let op weekenden en Hemelvaart zijn tot Zondagavond 17uur!! Pasen en Pinksteren tot ma 17 uur!

Voor 75 euro extra kunt u tot Maandagochtend 10 uur blijven, faciliteiten:
Kenmerken: Aangeboden in
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 11366718

Meer Nederland; Zuid

Meer Nederland; Zuid aangeboden in deze subrubriek.