Reis Naar Pamukkale


sinds 1-7-2017 14:57:40

prijs: 
Op aanvraag
Locatie : Antalya  (Limburg)

Kenmerken

Soort vakantie : Overige vakanties
Reisduur : 2 Maanden

Beschrijving

Reis Naar Pamukkale Kalkterrasen en thermal baden
Pamukkale/Hierapolis wordt beschouwd als een van 'swerelds oudste thermaal steden. Het warme water van Pamukkale veroorzaakt sinds de oude tijden de mensen om mooi en gezond te worden. Ons eigenlijke doel is om de wonder van Moeder Natuur : Pamukkale te bezoeken.Zij wordt door de Turken genoemd als "De Kasteel van Katoen". De redenen waarom de koningin van de Egyptenaren : Kleopatra, kwam naar Hierapolis waren: de kalksteen terrassen, het thermaal water, schoonheid en gezondheid. We gaan door Antalya langs de Taurus bergseries in de richting van de Salda Meer.
We zullen een van de vele dorpen die op onze roete liggen , bezoeken. Zo zullen we iets te weten komen over de Islaam in Turkije. Na de middag zullen we Pamukkale bereiken, hier hebben wij genoeg tijd om de kalksteen terrassen te bezoeken en om in een hotel met thermaal water te intrek nemen. De volgende dag, na het ontbijt zullen we Hierapolis wandelen.
Tijdens de wandeling zullen we de Nekropool met allerlei graven, de hoofdstad vol met piralen van de stad, de poort en de grote theater zien. Wanneer we teruggaan naar Antalya , zullen we onderweg de gelegenheid hebben om een tapijt atelier te bekijken. Een toer waarin natuur word verenigt met kultuur.

Programma :

1. Dag : De gasten worden afgehaald van het hotel. ? Een toer naar de Salda Meer langs de Taurus bergseries. ? Een bezoek (onderweg) naar een nomadentent. ? Een bezoek naar een dorpsmoskee. ? Een pauze in de middag bij de Salda Meer.
- Doorgaan langs Denizli naar Pamukkale. ? Aankomst in Pamukkale en een wandeling op de kalksteen terrassen. ? Naar het hotel en tijd om te zwemmen. ? Dinner en overnachten.

2. Dag : Een bezoek naar de antieke stad Hierapolis en Nekropool. ? Vertrekken in de richting van Tavas. ? Een bezoek naar een tapijt atelier. ? Middag pauze. ? Terug naar Antalya langs de Taurus bergseries. ? Aankomst in antalya en terug naar het hotel.

inclusief : 2 dagen + 3 Sterren Hotel in PAMUKKALE + HB( Half Pension ) + Transfer uit uw hotel + Entries + Reisleiding + Verzekering.
Excursie dagen: Maandag - Woensdag - Zondag
Reis Naar Pamukkale Kalkterrasen en thermal baden,pamukkale trip,pamukkale tour,reis naar pamukkale van antalya,reis naar pamukkale van alanya,bus reis naar pamukkale van antalya,book reis naar pamukkale,bus reis naar pamukkale,witte kalk terassen,thermal baden,thermal water,excursie naar pamukkale ,pammukkale,trip,tochten,bus reizen,antalya,alanya
FAMOUS TOUR TRAVEL & AUTOVERHUUR B.V
Antalya - Turkije
OPALAY TOURISM GMBH
e-mail: anoniem@anoniem.nl
e-mail: anoniem@anoniem.nl

Kenmerken: Soort vakantie: Overige vakanties, Reisduur: 2 Maanden, Aangeboden in Antalya

Advertentienummer: 745268 Meld aan Aanbodpagina