stichting zomerkampen breda zoekt vrijwilligers!


Grote foto stichting zomerkampen breda zoekt vrijwilligers vakantie vakantie als vrijwilliger
Gratis
Locatie Breda  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Bestemming Zuid-Nederland
Reisduur Week
Verzorging All Inclusive
Aantal Personen 1 persoon

Beschrijving

STICHTING ZOMERKAMPEN BREDA ZOEKT VRIJWILLIGERS EN STAGIAIRES!
LAAT KINDEREN STRALEN!
Taakomschrijving: Als vrijwilligers bij Stichting Zomerkampen Breda (ZOKA) is je voornaamste doel om een onvergetelijke vakantieweek te bieden aan kinderen uit Breda en omgeving, die vaak afkomstig zijn uit gezinnen die zich vaak een eigen vakantie niet kunnen veroorloven. Op ZOKA kun je verschillende functies vervullen, zoals: groepsleider, technische dienst, chauffeur, spelvoorbereider of keuken-assistent.

Wat heeft de organisatie te bieden? Een toffe, super gezellige en leerzame week waarbij je de gehele week op het kampterrein verblijft (je blijft dus ook overnachten!) samen met andere vrijwilligers en de kinderen voor wie wij ons inzetten. Je wordt begeleid door ervaren vrijwilligers. Tevens kan een wee k ZOKA ook voor vrije studiepunten of als stage worden ingezet. Wij als stichting hebben hier een eigen stagecoördinator voor die je hierin zal begeleiden.

Aannameprocedure: Je kunt je als vrijwilliger opgeven als je 17 bent of dit jaar nog 17 wordt. Nadat je je opgegeven hebt, dien je bij de kennismaking dag, het trainingsweekend en de zondag voorafgaand aan de kampweek aanwezig te zijn voor je training. Deelname aan het trainingsweekend is verplicht. Zo kunnen wij namelijk kennis maken met jou, jij met ons en dan kan bekeken worden of vrijwilligerswerk op ZOKA bij je past.

De data van de kennismaking dag, het trainingsweekend en de kampweken vind je op onze site: onze website .

Wat maakt het vrijwilligerswerk de moeite waard? Een week ZOKA geeft veel voldoening, je bouwt ervaring op in het werken met kinderen en je leert veel nieuwe mensen en vrienden kennen. ZOKA is niet zomaar vrijwilligerswerk: ZOKA laat kinderen stralen!

Zijn er nog vragen? Kijk voor meer informatie over onze stichting op onze website. Hier kun je je ook inschrijven als vrijwillig er! Tevens kun je contact opnemen met info@zomerkampenbreda.nl
Tot ZOKA!

Kenmerken: Bestemming: Zuid-Nederland, Reisduur: Week, Verzorging: All Inclusive, Aantal Personen: 1 persoon, Gevraagd in bredaE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 17296373

Meer Vakantie als Vrijwilliger

Meer Vakantie als Vrijwilliger aangeboden in deze subrubriek.