Te huur! gezellige vakantiechalet in Gasselte .


sinds 20-6-2024 21:20:22

Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord Grote foto te huur gezellige vakantiechalet in gasselte . vakantie nederland noord
prijs: Op aanvraag
Locatie : Gasselte  (Drenthe)

Kenmerken

Aantal personen : 3 tot 4 personen
Inrichting : Gemeubileerd
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Recreatiepark
Type Vakantiewoning : Caravan of Chalet

Beschrijving

Wil je genieten van de bossen en het water? Kom dat overnachten in ons chalet het Uilennest op 4 sterren-camping de Lente van Drenthe in Gasselte.
Met 1 tweepersoons-bed en 2 enkele bedden, er is wifi, een tv een bbq. De prijs is incl het gebruik van het bedlinnen, handdoeken en keukentextiel.het bedlinnen, Koffie en thee staat in het huisje voor u klaar.
Hou je van water? zwem dan in het direct naastgelegen zwemmeer het Nije Hemelriekje of ga in het openluchtzwembad. Doe mee aan de activiteiten van het animatieteam.
Er is een tennisbaan een kinderboerderij, binnen speeltuin, (boulderhal )een speeltuin met kabelbaan en springkussen. Je kunt zelfs op de fietscrossbaan.
Vervelen is geen optie.
Bij de fietsverhuur op het park kun je ook een mountainbike huren en heerlijk door de bossen crossen. Op de camping zit een goed restaurant en een snackbar, en een kleine supermarkt.
Waag een sprong als adrenalinekik en ga van een van de grote waterschansen van het DX Adventure-park. De grootste van heel Nederland. Of ga met uw kinderen naar het aquapark, een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en je kunt zelfs gelanceerd worden vanaf de blob. De camping zit op de hondsrug bij Nationaalpark de Drentsche Aa, het boomkroonpad, gezellige dorpjes zoals Borger, atractiepark Drouwenerzand waar je 1 prijs betaald en de hele dag kunt spelen en eten! Op korte afstand is een manege, het hunnebedcentrum en even verderop in Emmen zit dierentuin Wildlands. De hond kan mee op aanvraag.
Deze chalet is het hele jaar te boeken. Eventueel mag u er een tentje naast zetten mocht het zo uitkomen. Voor vragen 0628418810 U kunt uw fietsen veilig wegzetten.
Kenmerken: Aantal personen: 3 tot 4 personen, Inrichting: Gemeubileerd, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Recreatiepark, Type Vakantiewoning: Caravan of Chalet, Aangeboden in Gasselte


Stuur bericht
Advertentienummer: 117715527 Meld aan Aanbodpagina