Te koop: Chalet | Veluwevilla Geel 37


sinds 4-5-2020 4:01:41

Grote foto te koop chalet veluwevilla geel 37 vakantie nederland midden
prijs: 
€ 96000
Locatie : Voorthuizen  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Over dit chalet
De Veluwevilla  is een ruim en modern  chalet met een woonoppervlak van 52m2. Het chalet beschikt over 3 slaapkamers waarvan er 2 voorzien zijn van kwaliteitsvolle boxspring bedden en de 3e slaapkamer heeft een stapelbed . Standaard is dit chalet voorzien van een sfeervolle binnen- & buitenhaard . De  woonkamer is robuust, landelijk en modern ingericht. Ook is het chalet voorzien van  centrale verwarming . De keuken is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie . Het ultieme moderne vakantiegevoel!
Dit Chalet is uitermate geschikt voor verhuur met een interessant rendement . Indien u kiest voor verhuur van dit chalet kunt u de BTW terugvorderen . Dit maakt de verhuur van uw chalet zeer interessant en rendabel . Neem contact op voor de voorwaarden. De genoemde prijs van het chalet is exclusief BTW. 
Wilt u meer informatie over het chalet of het rendement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 034 247 1297 of door te mailen naar info@chaletkopen.com.

Chalet kopen op de Veluwe
 
Een vakantieadres, rendement en natuur!
Bij Chalet Kopen koopt u een recreatiechalet voor uzelf of u schaft een recreatiewoning aan als goede investering. Wij ontzorgen u van onderhoud, de administratieve rompslomp, het regelen van de check-in en wisseling.
SPECIFICATIES:
 ● Aantal personen: 6
 ● Regio: Gelderland en Veluwe
 ● Stad of Plaats: Voorthuizen
 ● Type: Chalet
 ● Type vervoer: Eigen vervoer
 ● In bos: Ja


Kenmerken: Aangeboden in VoorthuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22419035 Meld aan Aanbodpagina