Vakantiehuis andalusie overwinteren bij Malaga


sinds 10-2-2018 12:04:20

  • Grote foto vakantiehuis andalusie overwinteren bij malaga vakantie spanje
  • Grote foto vakantiehuis andalusie overwinteren bij malaga vakantie spanje
Grote foto vakantiehuis andalusie overwinteren bij malaga vakantie spanje Grote foto vakantiehuis andalusie overwinteren bij malaga vakantie spanje
prijs: 
n.o.t.k.
Locatie : Coin  (Gelderland)

Kenmerken

Inrichting : Gemeubileerd
Ligging : Landelijk
Aantal personen : 3 tot 4 personen
Huurtermijn : Onbepaald
Inclusief / exclusief : Exclusief
Balkon / tuin : Wel een tuin en geen balkon
Type Vakantiewoning : Ander Type Vakantiewoning
Omgeving : Andere Omgeving
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Naturistisch : Niet Naturistisch
Regio : Andalusië

Beschrijving

El Sigiloso Coin Vakantiehuis 30 km van Malaga Andalusie
Rust, natuur en cultuur
Landelijk gelegen vakantiehuis (4x) te huur in andalusië, Coin, 30 km. van zee en Malaga, met 2 slaapkamers. Wij zijn nederlanders en wonen op het terrein.
Centraal gelegen t.o.v. strand, steden, natuurparken en vliegveld.
Ook geschikt voor rolstoelgebruikers.
Vanwege het milde klimaat bijzonder geschikt om te overwinteren. Natuurlijk is er ook verwarming aanwezig. Zelf is december en januari is het heerlijk om in de zon op t strand of terras te zitten. Bij lang verblijf heeft u ruim de tijd om kennis te maken met de natuur, steden en cultuur van andalusie. Wij wonen 100 meter van de vakantiehuizen vandaan, Makkelijk, omdat we zo altijd in de buurt zijn , voor praktische hulp, een vraag of zomaar even een kopje koffie en een praatje.
De tarieven voor overwinteren zijn aantrekkelijk, afhankelijk van de lengte van uw verblijf en eventuele vakanties in die periode.
Uw vakantiehuis heeft WIFI zodat u vanuit spanje contact kunt houden met de rest van de wereld. Ook is er een TV met DVDspeler en satelliet TV.
onze website
00 34 626721919

Kenmerken: Inrichting: Gemeubileerd, Ligging: Landelijk, Aantal personen: 3 tot 4 personen, Huurtermijn: Onbepaald, Inclusief / exclusief: Exclusief, Balkon / tuin: Wel een tuin en geen balkon, Type Vakantiewoning: Ander Type Vakantiewoning, Omgeving: Andere Omgeving, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Naturistisch: Niet Naturistisch, Regio: Andalusië, Aangeboden in coin


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 561350 Meld aan Aanbodpagina