voordelige baardtransplantatie


sinds 13-9-2019 15:43:05

  • Grote foto voordelige baardtransplantatie vakantie overige vakantie
  • Grote foto voordelige baardtransplantatie vakantie overige vakantie
Grote foto voordelige baardtransplantatie vakantie overige vakantie Grote foto voordelige baardtransplantatie vakantie overige vakantie
prijs: Op aanvraag
Locatie : Den haag  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Bestemming : Turkije
Soort vakantie : Overige vakanties
Reisduur : 03 dagen

Beschrijving

Doordat mannelijk haarverlies steeds vaker wordt geassocieerd met het hoofd, is haarverlies op het gezicht eerder merkbaar en kan het leiden tot schaamte en een vermindering van zelfvertrouwen.
Het gezicht is vooraanstaand en zichtbaar, en haarverlies op het gezicht wordt hierdoor eerder gezien. Mannen die geen gezichtshaar kunnen laten groeien – zoals een sik, snor, baard of bakkebaarden – worden aangetast in hun gevoel voor mannelijkheid en hun algemene zelfvertrouwen. Er zijn ook mannen die geen gezichtshaar kunnen laten groeien. Dit kan bijvoorbeeld komen door een operatie, trauma of andere medische oorzaken of je hebt de genen niet.
Herkent u uzelf in een van deze oorzaken? Vrees dan niet. U mag er zeker van zijn dat er voor elk probleem een oplossing is. Zo ook voor dit probleem. Hier wilt Istanbulhair u graag een handje mee helpen. Door onze experts van ‘Hair Transplant Turkey’ kunnen wij u helpen bij het opnieuw aan laten groeien van gezichtshaar door middel van een baardtransplantatie. De baardtransplantatie is speciaal ontworpen om haarfollikels van de hoofdhuid naar het gezicht te transplanteren. Dit is een haarrestauratie operatie om zo dikker en voller gezichtshaar te kunnen krijgen. Een baardtransplantatie is slechts een deel van de verschillende behandelingen omtrent haarrestauratie zoals bakkebaard haarrestauratie, wenkbrauw transplantatie en snorhaar transplantatie.
Baardtransplantaties operaties in Istanbul procedure
Net als bij een traditionele haartransplantatie operatie, wordt er voor de gezichtshaar gebruik gemaakt van de specifieke methode genaamd: Follicular Unit Extraction(FUE). Tijdens een FUE operatie worden de individuele haarfollikels van het achterhoofd, of de zijkant van het hoofd, afhankelijk van de passende structuur, gehaald en worden deze getransplanteerd naar het verlangde deel van uw gezicht. De geselecteerde haren worden vervolgens vanuit de hoofdhuid verwijderd en in de kleine folliculaire eenheden geïmplanteerd waarbij een eenheid meestal 1 of 2 haren bevat.
Deze eenheden worden aansluitend geïmplanteerd in 1-2mm lange insneden langs de kaak of kaaksbeen.
U wordt plaatselijk verdoofd en u zou dus geen enkele pijn moeten ondervinden tijdens of na de operatie.
prijzen vanaf 55 euro per maand
istanbulhair
verheeskade 509
Den Haag
0644170000
Kenmerken: Bestemming: Turkije, Soort vakantie: Overige vakanties, Reisduur: 03 dagen, Aangeboden in Den Haag


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23077342 Meld aan Aanbodpagina