Huur een prachtig gelegen appartement in Calabrie


sinds 7-2-2018 21:39:19

  • Grote foto huur een prachtig gelegen appartement in calabrie vakantie overige vakantiewoningen huren
  • Grote foto huur een prachtig gelegen appartement in calabrie vakantie overige vakantiewoningen huren
  • Grote foto huur een prachtig gelegen appartement in calabrie vakantie overige vakantiewoningen huren
  • Grote foto huur een prachtig gelegen appartement in calabrie vakantie overige vakantiewoningen huren
  • Grote foto huur een prachtig gelegen appartement in calabrie vakantie overige vakantiewoningen huren
Grote foto huur een prachtig gelegen appartement in calabrie vakantie overige vakantiewoningen huren Grote foto huur een prachtig gelegen appartement in calabrie vakantie overige vakantiewoningen huren Grote foto huur een prachtig gelegen appartement in calabrie vakantie overige vakantiewoningen huren Grote foto huur een prachtig gelegen appartement in calabrie vakantie overige vakantiewoningen huren Grote foto huur een prachtig gelegen appartement in calabrie vakantie overige vakantiewoningen huren
prijs: 
Op aanvraag
Locatie : Aalten  (Gelderland)

Kenmerken

Bestemming : Italië
Reisduur : 08 dagen
Verzorging : Logies
Aantal Personen : 4 personen
Koop / Huur : Huur

Beschrijving

Ligging.
Op een prachtig gelegen locatie in Calabri« (Zuid-Itali«) worden in Santa Domenica di Ricadi diverse appartementen verhuurd geschikt voor 2 a 6 personen. De ligging van de (ca. 40) appartementen is vlak aan zee met een schitterend uitzicht o.a. op het vulkaaneiland Stromboli. De appartementen liggen op 1 uur rijden van het vliegveld Lamezia. De afstand vanaf Nederland is ruim 2200 km. Vliegen is aan te bevelen en niet duur (zie hier onder).

Appartement.
De appartementen zijn voorzien van o.a. (satelliet)TV, telefoon, air-conditioning (op aanvraag), parkeerplaats, veranda, gratis gebruik zwembad. Er zijn één - twee- en drie kamerappartementen welke voorzien kunnen worden van 1 of 2 extra bijzetbedden (tot maximaal 6 personen). Verhuur minimaal 1 week. In maanden juli en augustus alleen van zaterdag tot zaterdag; daarbuiten ook op andere dagen.

Huurprijs
Al vanaf 290,- per week (inclusief gas,water, electra,schoonmaak, zwembad, etc). Aanbetaling 20%. U hoeft geen reserverings- of boekingskosten te betalen. Restantbedrag (80%) ter plekke bij aankomst te voldoen (via creditcard of cash). Bed- en linnengoed is te huur voor ¢¬ 15,- per persoon per week (zelf meenemen kan ook). Borg en eindschoonmaak zijn verplicht . Vraag naar de prijzen en voorwaarden.

Park.
Het zeer fraai gelegen en aangelegde zwembad is omgeven door een schitterende planten en bomengroep. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het zeer nabij gelegen paradijselijke strand dat via een pad vanaf het park te bereiken is (paar minuten lopen).
Omgeving.
De kust: Capo Vaticano is schitterend en biedt een geweldig uitzicht op de Eolische eilanden met o.a. het vulkaaneiland de Stromboli (een bezoek waard) naast de schitterende plaats Tropea (op 3 km) gelegen aan de parelwitte stranden aan de Tyreense zee.

Reis.
U kunt uiteraard gaan vliegen: een vliegretour is de snelste wijze en er zijn zeer voordelig tickets te boeken !!! Desgewenst bemiddelen wij voor u bij de boeking van deze vlucht. Vluchten vanuit NL en Dld. Een autoreis kan uiteraard ook maar kost u aanzienlijk meer aan benzine, tol en tijd (zeker 2 dagen).
Boeken/reserveren.
Voor meer informatie en boekingen bel (0543-475247) of mail (wij hebben park bezocht in juli 2009 en kunnen u voorzien van meer recente foto¢s en informatie. Vraag naar meer foto's, video, links e.d. alsmede overige voorwaarden en prijzen.

Wij verzorgen voor eigenaar Nicola de reserveringen voor alle Nederlandse en Belgische gasten. Dit kan ook voor de Bed & Breakfast locatie in het centrum van hetzelfde dorp Santa Domenica di Ricadi van dezelfde eigenaar welke op dagbasis te huren is.
Twijfel niet om meer informatie aan te vragen;

met vriendelijke groet,

André Heersink
Dalweg 13
7122 BA Aalten
tel 0543-475247

Kenmerken: Bestemming: Italië, Reisduur: 08 dagen, Verzorging: Logies, Aantal Personen: 4 personen, Koop / Huur: Huur, Aangeboden in AALTEN


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 9801488 Meld aan Aanbodpagina