VAKANTIE op landgoed Montesoffio in LE MARCHE


sinds 31-12-2018 00:45:36

Grote foto vakantie op landgoed montesoffio in le marche vakantie italie Grote foto vakantie op landgoed montesoffio in le marche vakantie italie Grote foto vakantie op landgoed montesoffio in le marche vakantie italie Grote foto vakantie op landgoed montesoffio in le marche vakantie italie Grote foto vakantie op landgoed montesoffio in le marche vakantie italie Grote foto vakantie op landgoed montesoffio in le marche vakantie italie Grote foto vakantie op landgoed montesoffio in le marche vakantie italie Grote foto vakantie op landgoed montesoffio in le marche vakantie italie Grote foto vakantie op landgoed montesoffio in le marche vakantie italie
prijs: Op aanvraag
Locatie : Barchi (pu)  (Noord-Holland)

Kenmerken

Aantal personen : 12 en meer personen
Inrichting : Volledig
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Landelijk
Type Vakantiewoning : Villa of Landhuis

Beschrijving

Je bent welkom in deze KLEINSCHALIGE, groene en VEILIGE OASE VAN RUST met biologische wijn-, olijf- en boomgaard. Het landgoed ligt op een heuvel in een vredige vallei, weg van het verkeer en slechts 25 minuten van stranden en bergen. Montesoffio wordt omringt door natuur, kleurrijk akkerland en middeleeuwse stadjes in het prachtige heuvelland van de nog authentieke regio LE MARCHE.
Kies een van de acht comfortabele APPARTEMENTEN (ook voor minder validen) of een van de vier luie B&B KAMERS en wordt ‘s morgens wakker met een plons in het zoutwaterZWEMBAD (6 x 12). Laat je (een keer) verwennen met een ontbijt op het terras en geniet van ons zelfgebakken volkorenbrood en onze eigen gemaakte jams uit de tuin.
Alle appartementen hebben hun eigen ingang en de B&B kamers hun gemeenschappelijke entree op de begane grond. Je loopt zo vanuit de keuken/woonkamer de tuin in. Ook fijn als je lekker ‘coronaproof’ in de ochtend- of avondzon buiten wilt eten.
In de gemeenschappelijke huiskamer hebben we GRATIS WiFi, satelliet TV, een huisbar, een bibliotheek en openhaard. De kinderen kunnen lekker hun gang gaan op de TRAMPOLINE en de aparte SPEELPLEKKEN rondom het huis. Voor wie met een elektrische auto komt, hebben we een laadpunt beschikbaar (20 kW, T2 aansluiting).
Anja en Emile wonen zelf op het landgoed, zodat ze iedereen met raad en daad kunnen bijstaan over de te bezoeken stranden, steden en dorpen (Urbino, Fano, Fabriano, Senigallia, Mondavio, Corinaldo), natuurparken (Frasassi, Furlo, Conero, Apennijnen) en de talloze nabij gelegen wijncantina’s, markten, outlets en restaurants.
Zij bakken brood voor hun gasten en een paar keer in de week dekken ze de LANGE TAFEL en organiseren een diner buiten in de tuin, of steken de BBQ of houtoven aan en serveren de knapperigste dunne PIZZA’S. Samen heerlijk eten, lekker kletsen en ontspannen onder de warme sterrenhemel.
Wij zijn in 2024 open vanaf 1 mei tot 20 oktober.
De maanden mei/ juni en september vinden wij de aangenaamste tijd. Lekkere temperatuur en in het voorjaar zijn flora en fauna op hun top. En het is goedkoper reizen én verblijven buiten het hoogseizoen dat in 2024 loopt van 6 juli tot 31 augustus. Het middenseizoen is van 1 mei tot 11 mei, van 18 mei tot 6 juli, van 31 augustus tot 14 september en van 12 tot 20 oktober. De overige weken rekenen wij tot het laagseizoen.
B&B kamers hebben we vanaf 75,- tot 110,- euro p.d. (2 pers.)
Appartementen hebben we vanaf 520,- tot 1.415,- euro p.w. (2-4 pers.).
De 3-kamerappartementen A, C en D worden in het hoogseizoen alleen voor minimaal twee aaneengesloten weken verhuurd, de andere appartementen per week. Daarbuiten voor minimaal drie dagen.
Informatie en boekingen via onze website
Kenmerken: Aantal personen: 12 en meer personen, Inrichting: Volledig, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Landelijk, Type Vakantiewoning: Villa of Landhuis, Aangeboden in Barchi (PU)


Stuur bericht
Advertentienummer: 21611674 Meld aan Aanbodpagina