Zin in een heerlijke vakantie in LE MARCHE?


sinds 22-6-2017 14:09:09

Grote foto zin in een heerlijke vakantie in le marche vakantie italie Grote foto zin in een heerlijke vakantie in le marche vakantie italie Grote foto zin in een heerlijke vakantie in le marche vakantie italie Grote foto zin in een heerlijke vakantie in le marche vakantie italie Grote foto zin in een heerlijke vakantie in le marche vakantie italie Grote foto zin in een heerlijke vakantie in le marche vakantie italie Grote foto zin in een heerlijke vakantie in le marche vakantie italie Grote foto zin in een heerlijke vakantie in le marche vakantie italie Grote foto zin in een heerlijke vakantie in le marche vakantie italie
prijs: Op aanvraag
Locatie : Terre roveresche (pu)  (Noord-Holland)

Kenmerken

Aantal personen : 12 en meer personen
Inrichting : Volledig
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Landelijk
Type Vakantiewoning : Appartement

Beschrijving

Ruime luxe appartementen en B&B kamers met zwembad te huur. Je hart ophalen aan rust, ruimte, schone lucht en cultuur, om weer nieuwe energie op te kunnen doen?
Het kan allemaal op ons kleinschalige, groene en veilige landgoed Montesoffio. In de heuvels tussen Rimini en Ancona op 25 min. van de Adriatische zee. Voor iedereen zijn eigen stek. Lekker wegdromen in een hangmat in de boomgaard, tussen de druivenranken of in een ligstoel aan de rand van het zoutwaterzwembad.
Alle appartementen hebben een eigen ingang, keuken en woonkamer op de begane grond. Je loopt zo vanuit de keuken en woonkamer de tuin in. Handig als je lekker in de ochtend- of avondzon 'coronaproof' buiten wilt eten.
In de gemeenschappelijke huiskamer hebben we GRATIS WiFi, satelliet TV, een huisbar, een bibliotheek en openhaard. De kinderen gaan lekker hun gang op de TRAMPOLINE en de aparte SPEELPLEKKEN rondom het huis. Voor wie met een elektrische auto op vakantie wil, hebben we een EV laadpunt beschikbaar (20 kW, T2 stekker).
Schuif aan en eet mee aan de grote eikenhouten tafel onder de laurierboom. Want regelmatig organiseren wij gezamenlijke maaltijden, waarmee we onze gasten uitgebreid verwennen. Lekker en goed eten, met verse kruiden en biologische wijn van ons landgoed. Of wat denk je van een wijnproeverij met lokale wijnen en lekkere antipasti.
Buiten de zomervakantie organiseren wij - onder begeleiding van professionals - taal- en tekencursussen en kookworkshops. De specialiteiten van de omgeving verkennen, wijnen proeven en zelf Italiaanse gerechten maken, of je laten inspireren tot het maken van schilderijen.
Wij zijn in 2024 open vanaf 4 mei tot 20 oktober.
Het hoogseizoen loopt in 2024 van 6 juli tot 31 augustus;
Het middenseizoen van 4 mei tot 11 mei, van 18 mei tot 6 juli, van 31 augustus tot 14 september en 12 tot 20 oktober;
De overige weken rekenen wij tot het laagseizoen;
De 3-kamerappartementen A, C en D worden in het hoogseizoen alleen voor minimaal twee aaneengesloten weken verhuurd, de andere appartementen per week. Daarbuiten voor minimaal drie dagen.
B&B kamers hebben we vanaf 75,- euro tot 110,- euro per dag (2 pers.)
Appartementen hebben we vanaf 520,- euro tot 1.415,- euro per week (2–4 pers.)
(Informatie en boekingen via onze website: montesoffio.com)
Kenmerken: Aantal personen: 12 en meer personen, Inrichting: Volledig, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Landelijk, Type Vakantiewoning: Appartement, Aangeboden in Terre Roveresche (PU)


Stuur bericht
Advertentienummer: 698814 Meld aan Aanbodpagina