logeren bij Nederlanders in Puglia, Zuid-Italie


sinds 16-12-2017 10:15:48

Grote foto logeren bij nederlanders in puglia zuid italie vakantie italie Grote foto logeren bij nederlanders in puglia zuid italie vakantie italie Grote foto logeren bij nederlanders in puglia zuid italie vakantie italie Grote foto logeren bij nederlanders in puglia zuid italie vakantie italie Grote foto logeren bij nederlanders in puglia zuid italie vakantie italie Grote foto logeren bij nederlanders in puglia zuid italie vakantie italie Grote foto logeren bij nederlanders in puglia zuid italie vakantie italie
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Zuid-italie  (Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Aantal personen : 1 tot 2 personen
Inrichting : Volledig
Internet : Draadloos internet Beschikbaar
Ligging : Landelijk
Type Vakantiewoning : Hotel

Beschrijving

In B&B Villa Lavanda begint iedere dag met een lekker uitgebreid ontbijt zoet en hartig en daarna leuke uitstappen, de Trulli van Alberobello, 2 kusten vlakbij, de Itrie Vallei met Ostuni en Locorotondo, Matera (Bondfilm), noem maar op. Op de veranda's blijven luieren is soms ook heerlijk. We spreken Nederlands.
Villa Lavanda is gelegen op het platteland, te midden van landerijen en boerderijen, maar toch zo centraal dat het vliegveld, 2 kusten en een groot deel van Puglia onder handbereik zijn.
We hebben 3 gastenkamers elk met een individuele inrichting:
Mt. Lavinia: heeft net een make-over achter de rug. Deze kamer heeft nu ook een king-size bed. Naastgelegen onze mooiste en ruimste badkamer met bad en douche.
Green Papaya met een oosterse tweepersoons bedstee, een zitje en en-suite badkamer met douche.
ARWAV: een heel bijzondere kamer. Er is een Kingsize open bedstee en ook nog een eenpersoons bed. En suite badkamer met douche.
Kamers en badkamers worden dagelijks gereinigd en de handdoeken om de andere dag gewisseld.
Op de kamer altijd fris drinkwater en het gebruik van ochtendjassen en slippers. Ook is er op iedere kamer een mand met picknick benodigdheden (geen eten) met o.a. ook een plaid en strandlakens en het gebruik van een strandtas.
Na het heerlijke en gevarieerde ontbijt Puglia verkennen aan de hand van onze handige NL talige gids van Puglia, die ik zelf gemaakt heb.
Bij een boekingsduur van tenminste 3 nachten krijg je over de gehele duur een oplopende korting.
Wat kun je o.a. bezoeken vanuit Villa Lavanda:
Noci: zeker zo'n 53 restaurantjes en pizzeria's, alle voorzieningen, gezellige pleintjes en barretjes. Dit dorp ligt op 8,6 km. en enkele restaurantjes bevinden zich ook dichterbij, w.o. een agriturismo op 100 m. afstand waar je kunt genieten van een typisch Pugliese maaltijd.
Op 1e weekend november het culinaire festival "Bacco nelle Gnostre" met heerlijke gerechten, kazen uit Noci, de nieuwe wijn en geroosterde kastanjes en uiteraard traditionele muziek en dans!
Het is ook een bijzondere ervaring hier te zijn tijdens de serenades van San Giovanni. De serenades op de avond van 23 juni en S. Giovanni is de 24e juni.
Alberobello: de meest bekende plaats van Puglia met zijn vele trulli en zelfs een trulli-kerk.
Martina Franca: de route er naar toe is al schitterend en deze gezellige plaats ligt aan de rand van de Itrie Vallei. Iedere 3e zondag van de maand is hier een levendige antiek- en curiosamarkt en in de zomermaanden het lyrisch festival van de Itrie Vallei.
In de vallei plaatsen zoals Cisternino en Ostuni, de Witte Stad. In Ostuni is iedere 2e zondag van de maand de antiek- en curiosamarkt.
Bari: schitterend met de kathedraal met de crypte van Sint Nicolaas aan de rand van de antieke stad. Aldaar ook het kasteel. Een mooie boulevard en winkels voor iedere beurs. Er is een prima verbinding met de boemeltrein vanaf de rand van Bari, waardoor je relaxt van deze stad kunt genieten. Vanaf Bari ook veerdiensten naar Griekenland, Kroatië en Albanië.
Taranto: een grote zee- en marinehaven. Een stad met een indrukwekkende geschiedenis en overblijfselen uit
Ik kan je ook helpen met het zoeken van je droomhuis in Puglia, met volledige begeleiding t/m het passeren bij de notaris.
Kenmerken: Aantal personen: 1 tot 2 personen, Inrichting: Volledig, Internet: Draadloos internet Beschikbaar, Ligging: Landelijk, Type Vakantiewoning: Hotel, Aangeboden in Zuid-Italie


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

Stuur bericht
Advertentienummer: 9837277 Meld aan Aanbodpagina