Te koop: Chalet | Veluwelounge


Grote foto te koop chalet veluwelounge vakantie nederland midden
€ 73554
Locatie Voorthuizen  (Gelderland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Over de chalet Veluwelounge
Onze zespersoons Veluwelounge hoort bij een project waarbij klanten kiezen tussen volledige verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Natuurlijk is het ook mogelijk om geheel zelf gebruik te maken van het chalet op een van de beschikbare kavels.
Een chalet kopen als investering
Dit type chalet is een tastbare investering waar u een goed rendement aan overhoudt. Wanneer u een Veluwelounge chalet koopt, investeert u op een prachtig recreatiepark dat voorzien is van vijf sterren. In de periodes dat u zelf geen gebruikmaakt van het chalet, wordt dit professioneel verhuurd. De inkomsten uit de verhuur krijgt u ieder kwartaal uitbetaald. Kosten voor de verhuur, het onderhoud, de schoonmaak en de administratiekosten zijn al verrekend bij het uit te betalen bedrag. Door dit chalet te kopen, profiteert u van een mooi rendement waar u zelf geen omkijken naar heeft. Er zijn op dit vakantiepark ook mogelijkheden om te investeren zonder dat u zelf gebruikmaakt van het chalet.
Inrichting Veluwelounge chalet
De binnenruimte van de Veluwelounge bestaat uit tien meter bij 4,9 meter. Aan de voorzijde heeft het chalet een veranda van 2,5 meter bij 4,90 meter. Dit is de ideale plek om in de avonduren nog even heerlijk na te genieten van een mooie vakantiedag. Wanneer u binnenkomt, ziet u een royaal ingerichte woonkamer en een eethoek waarvandaan u naar buiten kunt kijken. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een koelvriescombinatie, een afzuigkap, een vaatwasser en een gasfornuis met vier pitten. De stijl van zowel de woonkamer als de keuken is volledig aan te passen naar uw smaak en wensen.

Verder beschikt het chalet over drie slaapkamers. Het gaat om een kinderslaapkamer die voorzien is van twee eenpersoons bedden en een ouderslaapkamer met een ruime boxspring. Verder is er boven de kamers een loft waar nog een bed staat van 140 centimeter breed. Tot slot is er een badkamer met een douche, een wastafel en toilet.

De prijs van dit chalet is inclusief:


 ● Meubelpakket
 ● Transport en plaatsing
 ● Volledige inventaris
 ● Aanleg van de tuin


De brutoprijs is inclusief btw € 89.000,-. De precieze prijs wordt berekend na belastingteruggave wanneer u besluit het chalet te verhuren. Het minimale rendement is 5%.

Neem voor meer informatie over het kopen van dit chalet gerust contact met ons op via 034 247 1297 of info@chaletkopen.com.


Chalet kopen op de Veluwe
 
Een vakantieadres, rendement en natuur!
Bij Chalet Kopen koopt u een recreatiechalet voor uzelf of u schaft een recreatiewoning aan als goede investering. Wij ontzorgen u van onderhoud, de administratieve rompslomp, het regelen van de check-in en wisseling.

SPECIFICATIES:

 ● Aantal personen: 6
 ● Regio: Gelderland en Veluwe
 ● Stad of Plaats: Voorthuizen
 ● Type: Chalet
 ● Type vervoer: Eigen vervoer
 ● In bos: Ja
Kenmerken: Aangeboden in Voorthuizen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20561834

Meer Nederland; Midden

Meer Nederland; Midden aangeboden in deze subrubriek.