Italie. Appartementen bij Nederlanders


sinds 5-6-2019 15:09:29

Grote foto italie. appartementen bij nederlanders vakantie italie
prijs: 
€ 57
Locatie : San lorenzo in campo  (Buitenland)

Kenmerken

Bouwperiode : voor 1920
Garage / schuur / berging : Anders
Type Vakantiewoning : Appartement
Ligging : Landelijk
Aantal personen : 1 tot 2 Personen

Beschrijving


Italie. B&B Lucertola. Appartementen bij Nederlanders. Regio Le Marche
Toscane, daar was u waarschijnlijk al eerder. Evenals het Gardameer. Wat dacht u voor dit jaar van de regio Le Marche aan de Adriatische zee? Logeren bij Nederlanders in Italie.
B&B Lucertola: 2-pers. appartementen. Al vele jaren een begrip in Le Marche. Rust, cultuur, strand En..mooi weer!
Lucertola is een in authentieke staat gerestaureerd landhuis, centraal gelegen in de regio Le Marche in midden Italië waar de Nederlandse eigenaren u verwelkomen. Afgelopen zomer werd weer het eco-label "Blue Flags" uitgedeeld voor de brandschone stranden van de Adriatische kust. Over Le Marche zeggen ervaren Italië-reizigers: "net zo mooi als Toscane 40 jaar geleden was, onbedorven, met vriendelijke Italianen en nog zeer betaalbaar". Wij vertoeven hier alweer een aantal jaren en runnen met veel succes deze kleinschalige vakantielokatie.
In het pand Lucertola wachten u twee 2-persoons appartementen. Volledige privacy op een heerlijke plek en u kunt altijd terugvallen op de hulp van ons als eigenaren/bewoners van Lucertola, die Italiaans spreken en u wegwijs kunnen maken in deze wonderschone regio. Voor meer info surf naar de lucertola website (klik op de link).
Arrivederci!
LUCERTOLA
p.s. Geniet, net als onze vorige gasten, van de kleinschaligheid van Lucertola. Rust, ruimte en persoonlijke aandacht in Le Marche

Kenmerken: Bouwperiode: voor 1920, Garage / schuur / berging: Anders, Type Vakantiewoning: Appartement, Ligging: Landelijk, Aantal personen: 1 tot 2 Personen, Aangeboden in San Lorenzo in Campo


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22645619 Meld aan Aanbodpagina